top of page
stina_bred_edited.jpg

Bakom kulisserna

Är du nyfiken på att veta mer om mig? 
Här kommer en samling av bilder och filmer från min vardag. Häng med en vanlig dag på jobbet, här bakom kulisserna!

zublin stina_edited_edited.jpg

Ibland ångar det till på jobbet, och vem har sagt att det behövs en gimbal för att stabilsera när du kan handhålla? Här filmar jag för musikalen The One på uppdrag av Emil Norberg.

Fashion first - Safety second! Dagen till ära hade jag medvetet matchat den gula varselvästen med cerisa byxor. Jag visste att jag ändå inte skulle smälta in bland yrkesarbetarna så då kunde jag lika gärna se ut som ett käckt fyrverkeri! På uppdrag i Skellefteå för min kund ZÜBLIN Scandinavia poserandes framför stödbron till den nya bron.

Allt content ska ju vara värdeskapande these days, så här är en liten film jag har gjort. Kanske inte platsar "bakom kulisserna" men du får ta del av mig i 3D!

IMG_7547.JPEG

Ett av mina mest tekniskt komplexa uppdrag var för Happy Homes och lanseringen av Lycke tapeter. Tusen exponeringar, massor av retusch och fantastiskt kul.

"Live on tape" med Barncancerfonden. En veckas hårt arbete som resulterade i en youtubeserie i mindfulness.

Stina framför kameran! Jag kan ju inte säga till alla andra att de ska ta plats framför kameran utan att göra det själv. Här spelar vi in min serie "Linkedinsoffan", 5 avsnitt blev det på 2 timmar. Sedan återstod MÅNGA timmar i klipprummet för att få till det på ett bra sätt.

bottom of page